Kontakt os, hvis I vil være synlige her

Er I Microsoft Dynamics partner og har I en brancheløsning, I gerne vil have vist på Brancheløsninger.dk, så er vi klar til at hjælpe jer. I kontakter os på info@brancheløsninger.dk (eller se vores telefonnumre nederst på siden), og får tilsendt de specifikke vilkår. Det er meget enkelt: I udfylder en checkliste og vi lægger det ud på hjemmesiden med det samme.

Vi kan hjælpe med at udarbejde sælgende tekster og sikre at de er optimeret med de rigtige og relevante søgeord, og derigennem bidrage til at jeres løsning bliver fundet når relevante kundeemner søger på nettet.

I kan også vælge at få jeres løsning offentliggjort i Sverige og Norge, og vi kan hjælpe jer med oversættelse af jeres tekster. Hvis I mangler en rigtig god reference historie eller en video, så har vi også ressourcer til at hjælpe med det.

Udvikling og fremtid

Antallet af løsninger og besøgende er steget kraftigt siden lanceringen, og det seneste år har vi ekspanderet, så vi nu dækker Sverige, Norge og Danmark. Det giver os en bredde og styrke til at formidle jeres løsninger til en meget stor målgruppe, og giver os mulighed for også at eksponere jeres løsninger på tværs af landegrænser.

Vi arbejder løbende med at søgeordsoptimere og analyserer trafikken til siden for at få den bedst mulige gennemslagskraft hos søgemaskinerne, og derigennem hjælpe kunder med at finde de relevante løsninger og mulige samarbejdspartnere.

Kontakt os hvis din løsning skal vises her

Jan Sillemann
Telefon: (+45) 5183 8516
E-mail: JanSillemann@brancheløsninger.dk


Eva Sachse
Telefon: (+45) 6146 9340
E-mail: EvaSachse@brancheløsninger.dk